Yes, je aanmelding is gelukt! 

Superfijn dat je jezelf dit gunt

20210915_165242.jpg
20210915_165241.jpg

Wat heerlijk dat je je hebt opgegeven! Dat je jezelf de rust, stilte en het zijn gunt. Om af te schakelen, te onthaasten en te ontstressen. Je geeft je zelf hiermee een echt cadeau! 

Als het goed is heb je een bevestigingsmail op je e-mailadres gekregen, met daarin alle informatie en de links naar de video's.

Mocht je geen mail hebben ontvangen, check dan eerst je spam. Misschien dat het daar is terecht gekomen ;) En anders help ik je graag. Stuur dan een e-mail naar: praktijkzonnekracht@gmail.

Onderaan elke YouTube video staan de oefeningen uitgeschreven in YouTube. Je kunt deze challenge in je eigen tempo doen. Je zou de vier Check-in workshops incl. oefeningen bijv. in 1 week kunnen doen, of elke week 1 Check-in workshop (dat je er een maand over doet) gevolgd met een oefening. 

Het is belangrijk om van tevoren met jezelf af te stemmen, of na het zien van de 1e Check-in workshop, over welke termijn je deze challenge met jezelf aangaat. En dan vooral: Waar heb jij behoefte aan? Welk ritme voelt goed?  

En dan starten we! Lekker zakken, zijn, de rust en stilte te verwelkomen en ervaren in jezelf. Het wordt een mooie innerlijke reis. Ik hoop dat je ervan geniet. En als je Instagram hebt, laat het me op @elisa_praktijkzonnekracht weten hoe je deze reis/reeks beleeft. 

 

Veel liefs, 

Elisa 

Volg je mij al op Instagram?

@elisa_praktijkzonnekracht

 

 

Stilte is niet afwezigheid van geluid. Stilte is de diepste klank. 

 

Tao Meng