Yes, je aanmelding is gelukt! 

Superleuk dat je er bij bent!

20210915_165242.jpg
20210915_165241.jpg

Wat heerlijk dat je je hebt opgegeven! Dat je jezelf de rust, stilte en het zijn gunt. Om af te schakelen, te onthaasten en te ontstressen van de drukke feestdagen. Je geeft je zelf hiermee een echt cadeau! 

Als het goed is heb je een bevestigingsmail op je e-mailadres gekregen, met daarin alle informatie, hoe laat en waar je je kan aanmelden om de Facebook Live te zien. In deze mail staat ook de link naar de BONUS audio wandeling. 

Mocht je geen mail hebben ontvangen, check dan eerst je spam. Misschien dat het daar is terecht gekomen ;) En anders help ik je graag. Stuur dan een e-mail naar: praktijkzonnekracht@gmail.

En heb je geen Facebook, dan kan je ook meedoen aan de Challenge. Je ontvangt de replay een uur later in je e-mail, en je kan dan gewoon meedoen met de oefeningen, en het delen ervan op social media. 

Ik heb er ontzettend veel zin in! Om lekker te zakken, te zijn, samen de rust en stilte te verwelkomen en ervaren in onszelf. Ons op te maken in alle rust en stilte voor het nieuwe jaar!

 

Veel liefs voor nu, en tot 27 december om 10:00! 

Elisa 

Volg je mij al op Instagram?

@elisa_praktijkzonnekracht

 

 

Stilte is niet afwezigheid van geluid. Stilte is de diepste klank. 

 

Tao Meng