Dag workshop.png

VIER DE LENTE, ZING JE VRIJ!

 

Op 21 maart start de lente volgens onze kalender. De lente staat symbool voor het nieuwe begin, wat er tot leven mag komen, en wat zich wil manifesteren. 

 

Samen met mede-stembevrijder Joyce Krukkert organiseer ik de dagworkshop 'Vier de lente, Zing je vrij' op 21 maart in Welhoven. 

 

Joyce en ik voelen het verlangen om de lente in te zingen, deze samen in te luiden, onze stem te laten klinken, de roep van ons verlangen te volgen.

 

Wat mag er in jou tot bloei komen? Waar voel jij je toe geroepen? Waarin wil jij je niet langer inhouden? Op 21 maart maken we contact met ons verlangen wat er binnen in ons leeft. 

 

Met stembevrijding maak je contact met je gevoel, jouw innerlijke stem, en maak je hoorbaar - met klank en geluid - wat er in je leeft. 

 

En dat lucht op, expressie geeft ruimte, en maakt dat je jouw emoties weer laat stromen en jouw levensenergie wakker wordt gezongen. 

 

In deze dagworkshop staat jouw verlangen centraal, wat er in jou tot bloei wil komen. Daar maken we contact mee. Dat doen we middels meditatie, lichaamsoefeningen, stiltewandelingen, deelrondes, mantra’s zingen, en het laten horen van jouw stem via klank en geluid. 

 

Op Welhoven is een heerlijke grote tuin waarin we in alle vrijheid kunnen dansen, zingen en zijn! Om tot rust te komen, je weer op te laden, en te verbinden met jouw innerlijke stem. Een perfecte plek om de lente te vieren, de lente in jou! 

 

PRAKTISCH

Datum: 21 maart 2021

Tijd:10-17u

Groepsgrootte: 8 personen

Locatie: Welhoven (Werkhorstlaan 2, Vledderveen)

Prijs: €97,50 incl. vegetarische lunch en thee & koffie 

 

Als je de roep voelt van de lente, jouw verlangen om naar buiten te komen, jezelf te laten zien 

in contact met jezelf te zijn en te verbinden, doe dan lekker mee deze dag! 

Ik zou het ontzettend leuk vinden als je erbij bent. Je bent van harte welkom. 

 

Een zonnige lentegroet, 

 

Liefs,

 

Elisa 

 

p.s. MOGELIJK OVERNACHTING 

Als je wilt dan kun je ook op de locatie de avond daarvoor of daarna slapen. Kosten voor een overnachting p.p. zijn € 23,- Mocht je dit willen, en al lekker willen landen en aankomen, jezelf echt even een mini-retreat gunnnen, dan kun je zelf deze overnachting boeken bij de organisatie op: info@welhoven.nl