Proeven aan stembevrijding

In een (online) een-op-een sessie  kijken we samen wat in jou gehoord en gevoeld wil worden op dat moment. We beginnen waar jij bent en hoe jij je op dat moment voelt. Dat is de ingang. Een sessie starten we meestal met een grondingsmeditatie om te zakken in je lichaam. Vaak spreekt je lichaam met jou in de vorm van lichamelijke signalen of pijntjes. Door hier bij stil te staan, te voelen, kunnen emoties gehoord en gevoeld worden. Door deze te uiten, in klank of geluid, ontstaat er ruimte in jezelf. Je kunt je lichter voelen, ontspannen, blij, vreugdevol, gelukkig ...omdat je aandacht hebt gegeven aan jezelf, en een stukje dichter bij jezelf bent.

Stembevrijding werkt dus heel goed in het voelen en helen van onderdrukte emoties. Het kan ook zijn dat je moeite hebt met spreken, of bang bent jezelf hoorbaar maken. Ook dan werkt stembevrijding heel goed. Omdat we gaan oefenen met geluid maken, de stem, en contact maken met wat binnen in jou leeft. Kritische stemmetjes, je niet goed genoeg voelen, er niet mogen zijn, vraagt allemaal om contact, om gezien en gehoord te worden. En dat te bevrijden door met jouw stem en lichaam daar expressie aan te geven.  

Uiteindelijk kan iedereen geluid maken en zingen. "Als je kan spreken, dan kun je ook zingen" is een geliefde herinnering aan mijn docent Jan Kortie.  In iedereen zit die potentie. Dat is alvast goed nieuws! Het gaat erom dat je het aandurft. Daarvoor hoef je niet je angst weg te drukken, maar juist je verlangen te voeden en tegelijkertijd je angst te erkennen en omarmen. Moed ontstaat als je verlangen groter is dan je angst. Oftewel om af te sluiten met een quote van David DeWulf: "Moed betekent je angst voelen, en toch je hart volgen." En je bent een ervaring rijker, dan leef je echt. Kom je mee voelen en ervaren?

Een een-op-een sessie kan bij mij de in praktijk in Havelte, in de natuur (Holtingerveld) en ook heel goed online via Zoom. Dat laatste is natuurlijk ideaal als je niet in de buurt woont, en toch kennis wil maken met stembevrijding. Je bent van harte welkom.

PRAKTISCH

Investering: €75,- voor 1 sessie (incl. BTW) 

Als ondernemer is het excl. BTW

Locatie: praktijk (of natuur) in Havelte of Online (via Zoom)

VervolgNa de een-op-een sessie is het Persoonlijk Zonnekracht Traject een mooie vervolgstap. 

Vrouw die zich op Gebied bevindt

"Wie kan lopen, kan dansen

Wie kan mailen, kan piano spelen

Wie kan spreken, kan zingen"

Jan Kortie

zoom.png

Interesse in een-op-een sessie? Laat het me weten via onderstaande knop en ik neem contact met je op.