Stembevrijding & Vertrouwen-3.png

Wil jij ook weer graag ontspannen leven?

Nieuwe stappen zetten in jouw werk, in jouw relaties?

Ben je er klaar mee om jezelf tegen te houden?

Wil je dichter leven vanuit en bij jezelf?

Staan in jouw kracht? 

Staan voor wie jij bent, wat jij wilt en dat ook gaan dóen?

In de module Stembevrijding & Vertrouwen ontdek je Jouw Talent en vergroot je jouw Vertrouwen waardoor je het leven gaat leiden waarnaar jij verlangt.

 

Een belangrijk thema is Trouw zijn aan jezelf. Doen wat jij voelt. Dus nee zeggen als je nee voelt. En ook ja zeggen als je ja voelt. 

Dan moet je wel eerst weten en voelen van binnen waar je trouw aan kunt zijn. Weet je dat? Kun jij jouw nee en ja voelen? En daar vervolgens naar handelen?

Daarover, en andere onderwerpen zoals je talent, jouw potentieel, je ik-kracht voeden, heldere grenzen, kunnen leven mét onzekerheid, gaat deze module. 

MODULE VERTROUWEN​

De module Stembevrijding & Vertrouwen bestaat uit vijf waardevolle oefeningen om je vertrouwen te vergroten en je talent te ontdekken om zo volop van jouw leven te genieten. 

Voordat je met de oefeningen begint, adviseren wij om eerst de theorie video te bekijken. Dit is een video met theorie over Vertrouwen en Trouw zijn aan jezelf, in een leuke dynamische interview stijl met Elisa en Augustine. Daarna kun je een voor een de oefeningen in video vorm zien, en de oefening is ook uitgeschreven in tekst. ​

 

Als je deelneemt aan deze module kun je ook gratis deelnemen aan de besloten Facebook groep Stembevrijding.Online waarin je met deelnemers ervaringen kan uitwisselen en elkaar kan inspireren. Ook een plek waar je vragen kunt stellen aan ons (Elisa en Augustine) en aan de andere deelnemers.

Wat krijg je:

 • 1 theorie video over Vertrouwen en Trouw zijn aan jezelf

 • 5 zang- en ontspanningsoefeningen:

  • Oefening 1: Ontdek je Talent

  • Oefening 2: Zing jouw Naam: met voorbeeld Augustine en voorbeeld Elisa.

  • Oefening 3: Volop Genieten

  • Oefening 4: Ontdek jouw Negatief Zelfbeeld

  • Oefening 5: Lichaamsbewustzijn - in contact met de ander

 • Interactieve deelname aan besloten Facebookgroep Stembevrijding.Online

Dus wil je jouw leven weer vol vertrouwen leven? Doe dan mee!