Persoonlijk Zonnekracht Traject

Elisa .jpg
20210407_133306.jpg

Misschien loop je ergens tegen aan in jouw leven waarin je niet meer weten hoe je verder moet. Ook kan het zijn dat je wilt werken aan ruimte innemen, zowel met je stem, als in jouw leven.

Of dat je zit met lichamelijke klachten en/of onverwerkte emoties waar je graag vanaf wilt. 

Wat je probleem ook is, het Persoonlijk Zonnekracht Traject kan uitkomst bieden. Het Persoonlijk Zonnekracht Traject is bedoeld dat jij weer in jouw kracht gaat staan. Jij weer jouw eigen zon wordt in jouw leven. Weet wie jij bent. Durft te kiezen voor jouw geluk. Jouw ruimte inneemt. Weer in contact staat met jouw intuïtie. De taal van jouw lichaam begrijpt en daar trouw aan bent. Dat jij weer het leven gaat leven wat bij jou past en waar jij naar verlangt.  

We kijken en ontdekken samen waar jouw ontwikkel- en hulpvraag ligt, en in zo'n zo'n 5 tot 7 sessies (indien nodig meer) gaan we daarmee aan de slag met behulp van stembevrijding, lichaamswerk, meditatie en coaching. Ook krijg je tussen de sessies door op maat gerichte oefeningen om toe te passen in jouw dagelijks leven. Zodat je jouw eigen zonnekracht blijft voeden.

 

Heb jij zin om aan jezelf te werken? Ben jij bereid stappen te zetten en dit proces écht aan te gaan? Om in volledige verbinding te komen met wie jij bent én patronen te doorbreken? Ben jij bereid te stralen? Dan is dit Persoonlijk Zonnekracht Traject echt iets voor jou.

 

Heb je interesse, of wil je er eerst over sparren om te kijken of dit iets voor je is? Stuur me dan een appje (T 06 39218417), of vraag een kennismakingscall aan.  

Locatie: Havelte (Drenthe) of online met Zoom

Investering (op basis van 5 sessies): €595,- (incl.BTW)

Image by Aditya Saxena