Zoeken
  • Praktijk Zonnekracht

~ Life is happening while making other plans ~

Ik kom uit een soort van winterslaap..of beter gezegd een zomerslaap. Ik denk dat de hitte van de afgelopen tijd daar mede een rol in speelde.

Ik zat in een soort inwaartse energie bubbel. Deze zomer had ik bedacht om lekker veel te oefenen met het geven van sessies stembevrijding, en mezelf zichtbaar te maken met mijn bedrijf Zonnekracht Maar het loopt heel anders dan ik had bedacht.


Ik ben zoals een vriendin laatst noemde: lekker aan het zomeren. Leuk, een nieuw en toepasselijk werkwoord! Mijn nieuwe favoriet Ik voel waar ik op dit moment naar verlang, ga daar waar ik zin in heb, en wat kloppend voor mij is op dit moment, in het hier & nu.


Wat voor mij kloppend voelde de afgelopen paar weken was lekker genieten van buiten zijn, op de achtergrond bezig met mijn website, samenzijn met mijn lief en vrienden zien/bellen die ik al heel lang niet gezien en gesproken had. Zo fijn om dat contact en die verbinding weer te ervaren En ik voel me ook dankbaar dat ik dit steeds meer kan, en daar de energie voor heb. Een half jaar geleden was dat echt nog anders #herstelburnout


Ik heb dus bewust gekozen voor een zomerstop Ik had natuurlijk wel eerst iets te onderhandelen met mezelf haha Mijn innerlijke slavendrijver was het daar niet zo mee eens in het begin. Die vond het spannend om zomaar te stoppen. 'Dat kan toch niet!' 'Je bent net begonnen' Maar mijn verlangen voelde sterker dan mijn angst, en ik gaf me eraan over. Het heeft me goed gedaan. De zomerstop gaf mij ruimte en rust, en zo kon ik me weer verbinden met mijn flow Heerlijk om dat te ervaren!


Sta jij jezelf wel eens toe om je verlangen te volgen, je plannen aan te passen, of zet jij door, mag je pas genieten als je lijstje af is?


Ps. Ik kom nu weer uit mijn inwaartse bubbel


#ikgeniet #persoonlijkeontwikkeling #injekrachtstaan #intuitiefleven #innerlijkewijsheid #innerlijkegroei #stembevrijding #levenslessen #letitflow

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven