Ga uit je bol ~ Vier de Lente ~ Zing je vrij 

 

Voeding & Inspiratie

De lente is de start van een nieuwe cyclus. Van een nieuw jaar. Een nieuw begin. Ook is het de tijd van intense overgangen. Van kou naar warmte. Van de winter waar de YIN overheerst naar de lente met meer YANG. Zulke overgangen kunnen lastig zijn, waarin je jezelf voorbij rent, opeens heel moe bent en je je wat uit balans voelt. Ook kan het zijn dat je boordevol ideeën zit, maar dat die nog niet van de grond komen. En dat hoeft ook niet gelijk. Het is een creatieproces dat aandacht, voeding en koestering vraagt. En temeer contact met jezelf, jouw binnenwereld, jouw hartsverlangen. Én van daar uit kan het stromen. 

 

Dat is waar we deze vierdaagse cyclus in de voorjaarsreeks aandacht aan gaan geven. Contact met jezelf. Voelen wat nu aandacht wil. En wat vandaar uit kan en wil groeien. Afgestemd op de energie van de lente.

"Creativiteit begint met het stellen van de vraag en het loslaten van het antwoord."
Bert Alkemade

Stembevrijding 

Stembevrijding brengt je tot jezelf en laat je voelen wat in jou leeft. Je creëert ruimte in jezelf door hier expressie aan te geven m.b.v. jouw stem- en klankgeluid.  Jouw systeem komt in trilling, je vind rust en balans in jezelf en jouw levensenergie gaat stromen. Jouw innerlijke stem wordt voelbaar en helder.

Een seizoen van nieuwe hoop

Na de winter vol rust, verwarmt de zon het leven om zich heen. Letterlijk geeft het alles energie. Zodat het weer kan groeien en tot volle wasdom kan komen. Je voelt echt de wereld tot leven komen. Misschien voel je jezelf ook wel een beetje tot leven komen?  

 

Deze tijd van de lente, van creatie en bloei waarin volop leven ingeblazen wordt, is een hoopvolle tijd. Een mooie tijd om aandacht te geven aan jezelf. Welke zaden van hoop in jou wil je koesteren, voeden én levensruimte geven?

 

Zodat jij jouw volle expressie en levenskracht gaat ervaren.

En jij je vrolijk, opgeruimd en vol goede zin lekker in je vel voelt. 

Doe je mee? Blaas jij jouw hoop nieuw leven in of jouw leven nieuwe hoop?

 

 

"Creëren kun je leren. Door te luisteren van binnenuit"

 

 

De Voorjaarsreeks 

In de online voorjaarsreeks maak je contact met jezelf en voel je wat er in jou gehoord en gezien wil worden. Als mens zijn we onderdeel van de natuur, wij zijn natuur. De energie van de lente gebruiken we om af te stemmen op jezelf en je eigen creatieproces. Zodat jij je eigen voedingsbodem creëert, jouw bron voedt, en er mooie dingen tot bloei kunnen komen. 

Elke keer stem ik me af op het moment. Vooralsnog voorzie ik de volgende opbouw:

1. Intentie & verlangens koesteren. 

2. Wat voedt jou? Verdieping met je bron.

3. Volg jouw inspiratie. Spelen en ontdekken.

4. Wat wil de wereld in? Focus en innerlijk commitment.

PRAKTISCH

  • 5 zondagmiddagen van 14:00 tot 16:30

  • 27 maart, 10 april, 24 april en 15 mei 

  • Molenschuur, Havelte

  • En soms buiten in de natuur [Holtingerveld])

  • €35,- per keer. Je geeft je op voor de gehele reeks (€140,-)

  • 4 tot 6 deelnemers 

Ik hoop je 27 maart te ontmoeten!

"De lente is de manier van de natuur om te zeggen: Tijd voor een feestje! 

[Robin Williams].

Kom je meevieren?

 

Veel liefs,

 

Elisa  

Yes aanmelding gelukt .png
Voorjaarsreeks.png