Stel je voor…je wordt wakker en je hoort…..helemaal niks. Stilte, zalige rust, wat kwetterende vogeltjes, de geur van vers gemaaid hooi en gras en de zon die zachtjes door het raam schijnt. Je hebt alle tijd voor jezelf, je hoeft helemaal niks, je mag zijn wie jij bent, heerlijk helemaal onthaasten, uitrusten, opladen en je verbinden met jezelf, jouw lichaam. Jezelf de aandacht en ruimte geven via stem, dans, meditatie en natuur. Je bent op de Zomer, Zing en Zijn Retraite in Drenthe. 

Zomer, Zing & Zijn Retraite

* Voordat je verder leest, doe je even ogen dicht, adem in, uit en voel: zou je hier willen zijn? * 

 

 

Resoneert bovenstaande met jou? Voel jij een JA? Heb jij de behoefte om te onthaasten, tijd voor jezelf te hebben, en dichtbij jezelf te zijn? Je weer helemaal op te laden, vol energie, te verbinden met jouw kracht en vreugde van binnen, en blij en ontspannen de zomer beginnen? Kom dan met ons de Zomer vieren!

 

De Zomer, Zing en Zijn Retraite 

Van 9 t/m11 juli organiseren Augustine Grasveld en ik de Zomer, Zing & Zijn retraite. Met behulp van stembevrijding maak je contact met jezelf en geef je met stem en geluid ruimte aan dat wat in jou gehoord en gezien wil worden. Wat gaan we doen: we gaan jou laten kennis maken met stembevrijding en laten ervaren hoe fijn dat is. Dit wisselen we af met meditatie, stilte, dans en deelrondes. Aan het einde van de retraite voel je je met jezelf verbonden en ben je helemaal opgeladen, vol energie en levendigheid, om de zomer in te gaan. 

 

Locatie

Op de prachtige locatie Welhoven in Vledderveen (Drenthe) hebben we alle tijd, ruimte en vrijheid van de wereld. Het is een plek voor ruimte, stilte en wel-zijn. Er is een heerlijk grote tuin (ca. 1 ha), waarin je kan wandelen, dansen, zingen en zijn. Met genoeg plekjes om je terug te trekken, elkaar te ontmoeten, rondom het kampvuur en te verbinden. Een perfecte plek om de zomer te vieren, de zomer in jou! 

 

Stembevrijding

Met stembevrijding geef je de ruimte aan jezelf en jouw gevoel. Je maakt hoorbaar met klank en geluid wat er in je leeft. En En dat lucht op, expressie geeft ruimte, en maakt dat je jouw emoties weer laat stromen en jouw levensenergie wakker wordt gezongen. Je hoeft voor stembevrijding dus helemaal niet goed te zingen. Het draait om jou, en jouw verlangen je te verbinden met jezelf. 

Opzet & Programma  

De Zomer, Zing & Zijn retraite gaat over jouw essentie. Wat wil gevoeld, hoorbaar en gezien worden? Daar omheen is het programma gebouwd. Met ruimte voor buiten wandelen, verbinden, meditatie, stilte, zingen en dansen. De opbouw van het programma ziet er als volgt uit:

 

Vrijdag 

14:30 Aankomst 

16:00 Start - cirkel en meditatie 

18:00 Avond eten 

20:00 Avondprogramma 

 

Zaterdag 

08:30 Ontbijt 

09:30 Ochtendprogramma (stembevrijding, meditatie en/of beweging) 

12:30 Lunch 

14:00 Middagprogramma (stembevrijding, meditatie en/of beweging) 

18:00 Avond eten

20:00 Avondprogramma 5 ritmes dans 

 

Zondag 

08:30 Ontbijt 

09:30 Ochtendprogramma (stembevrijding, meditatie en/of beweging) 

12:30 Lunch 

14:00 Middagprogramma (stembevrijding, meditatie en/of beweging)

16:00 Afsluiting 

 

Wat ontvang je?

  • Begeleiding van 2 coaches en stembevrijders in een groep van maximaal 8 deelnemers

  • Stembevrijding

  • Meditatie

  • Lichaamswerk 

  • Dans 

  • Zijn op een prachtige locatie in stilte en de natuur

  • 2 overnachtingen op 2 persoonskamer incl. beddengoed 

  • 2x ontbijt, 2x diner, 2x lunch 

  • Alle dagen koffie, thee en lekkers 

  • Verbinding, aanwezigheid en aandacht 

 

NU MET LAST-MINUTE KORTING VAN 10% 

Als je vóór 2 juli boekt, dan krijg je nog een leuke 10% last minute korting. Je betaalt dan geen €550,-, maar slechts €495,- voor dit compleet verzorgde weekend.

10% korting .png